TRABZON / VAKFIKEBİR - Vakfıkebir Fen Lisesi

Nis

Okul rehber öğretmenimiz Duygu KALAFATOĞLU koordinatörlüğünde 4 Türkiye 2 İtalya ortağının olduğu "My Future Profession (Gelecekteki Mesleğim)" projesi okulumuzda uygulanmaya başlandı.Projemizde üniversite tanıtımı faaliyetleri ile üst öğrenim kurumlarını tanımak, meslek tanıtımları - kariyer günleri etkinlikleriyle mesleklere dair farkındalık geliştirmek, işyeri gezileri yaparak mesleklerin çalışma alanları ve koşullarını yerinde uygulamalı olarak görmek amaçlanmaktadır.

Nis

Mrt

Okulumuz öğrencileri 28.03.2024 tarihinde  TRT Radyo Genç Yaşam Programı'na konuk olarak katıldı ve kendilerini tanıtma fırsatı buldu. Programa konuk olan öğrencilerimiz, yürüttükleri projeleri ve başarı hikayelerini dinleyicilerle paylaşma şansını elde ettiler. 12.sınıf öğrencilerimizden Hamza ERGÜL; Trabzon Bilim Elçisi olma sürecini, Erasmus projesini anlatırken 11.sınıf öğrencimiz Elvin Neva HACISALİHOĞLU yazmış olduğu romanlarından bahsetti. Batuhan BİRİNCİ ve Sude BİLGİN eTwinning, Teknofest prjelerinden, Belinay KÜÇÜK Suya Yazanlar, Ayşe Ecrin SEYDİOĞLU ise Oku-yorum, Yazı-yorum projelerinde yaptıkları çalışmalardan söz etti.

Mrt

Trabzon Çarşıbaşı İsmail Çavuş İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine okulumuzu tanıttık.

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı alanında yaptıkları proje ile Erzurum'da 4-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Finali'nde okulumuzu ve ilçemizi temsil edecek öğrencilerimiz Azra SAĞLAM'a, Elvin Neva HACISALİHOĞLU'na ve danışman öğretmenleri Duygu TERZİ'ye final yolunda başarılar diliyoruz.

Mrt

Öğrencimiz Ayşe Ecrin SEYDİOĞLU, "Oku-yorum, Yazı-yorum" Projesi İl Paneli'nde Okulumuzu Başarıyla Temsil Etti.

Mrt

Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak okul rehber öğretmenimiz Duygu KALAFATOĞLU tarafindan "İhmal ve istismardan korunma" konulu sınıf rehberliği çalışması yapilmistir.

Şbt

Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Suya Yazanlar Projesi kapsamında okulumuzda çeşitli atölye çalışmaları yapıldı. Atölye çalışmalarımızda  Yazar Gökhan AYAZ ile söyleşi, yazma çalışmaları, masal anlatma etkinlikleri gibi birçok etkinlik gerçekleştirildi. İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan UYGUN, atölye çalışmalarımıza katılarak öğrencilerle  sohbet etti. Projede görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

SAMSUN Garip Zeycan Fen Lisesi ve okulumuzun proje okul ortaklığı kapsamında biyoloji zümresi tarafından gerçekleştirilen seminer etkinliği yapıldı.

Şbt

Trabzon Ortahisar Bener Cordan Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine okulumuzu tanıttık.

Şbt

Trabzon Beşikdüzü Merkez Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine okulumuzu tanıttık.

Ara

Ortak Okul Projesi Kapsamında Samsun Garip Zeycan Fen Lisesi İle 9.10 ve 11. Sınıflar Ortak Deneme Yapıldı