T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI

WEB
KEMALİYE MAH. 523 SK. VAKFIKEBİR FEN LİSESİ BLOK NO: 1D VAKFIKEBİR / TRABZON
Vizyon
Vakfıkebir Fen Lisesini; her zaman göreve hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, ülkesine hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile birlikte güç birliği sağlayarak; ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen ülkemize, katılımcı, duyarlı; inisiyatif kullanabilen gençler yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına göre en iyi eğitimi vererek ülkemizin ve dünyanın en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren en güçlü eğitim ve öğretim kuruluşu hâline getirmek.
Misyon
Biz Vakfıkebir Fen Lisesi olarak; Ahlaki değerler çizgisinde, yaratıcı ve özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen; öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, rekabetçi, ekip çalışmasına inanan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi üniversiteye ve geleceğe hazırlamak; çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.
Başarılar
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezinde. Trabzon´a 45 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri